Pensionärer i Östra Helsingfors

Eftersom vi vill förhindra att att Corona-viruset sprids bland våra medlemmar inhiberade vi all verksamhet till och med till slutet av detta år och vi vet inte när verksamheten upptas. För närmare information om verksamheten se Evenemang på måndagar i HBL. Se även föreningens hemsida        

 

Pensionärer i Östra Helsingfors rf. (ÖP) grundades 21.11.1979. De senaste åren har vi hållit till i Puotilan-Marjaniemen Työväentalo, Rusthållargränden 3, 00910 Helsingfors.

 Klubbhuset vid Rusthållargänden 3

Puotilan-Marjaniemen Työväentalo är ett gammalt rött trähus som fungerar som vårt klubbhus.

Föreningen har 150 medlemmar per den 31.12.2019. Den är såväl politiskt som religiöst obunden. Föreningen hör till Svenska Pensionärsförbundet SPF och Samrådet i SPF Helsingfors och medlemmarna har möjlighet att delta också i dessa organisationers evenemang och tillställningar. Medlemmarna är berättigade till tidningen God Tid.

Våra aktiviteter består främst av våra onsdagsmöten med varierande program. Vi ordnar föredragstillfällen, exkursioner, teaterbesök och resor.

Välkommen med i vår fina förening! Vi trivs tillsammans, vi sjunger lite, vi dricker kaffe med smörgås och bulla. Vi träffas vanligen två onsdagar i månaden och en puff om mötets innehåll ingår i Hbl måndagen innan.

Enklast anmäler du dig genom att fylla i blanketten under fliken Bli medlem i menyn. Medlemsavgiften är 27e/år och kan betalas till Pensionärer i Östra Helsingfors rf, kontonummer FI84 4055 5054 3012 18.